Volgens twee belangrijke Argentijnse kranten zou Diego Maradona begin februari naar Engeland vliegen om te praten met een club uit de Premier League. De ex-bondscoach van Argentinië laat zelf verstaan opnieuw klaar te zijn om coach te worden.

 Diego Maradona riep zondag inderhaast de pers bij elkaar om te melden dat hij volgende maand naar Londen zou vliegen om een aanbod van een club uit de Premier League te bespreken. 'In februari vertrek ik naar Engeland om te luisteren naar een serieus voorstel. Als ze me kunnen overtuigen, dan zou het best wel kunnen zijn dat ik het zal aanvaarden', aldus één van de beste voetballers aller tijden.

Maradona gaf verder geen tips over welke club precies naar zijn diensten hengelt, maar in de Argentijnse kranten meent men te weten dat het om Fulham zou gaan. De club van Rode Duivel Moussa Dembele presteert dit seizoen niet al te denderend in de Premier League. De club prijkt momenteel slechts op een ontgoochelende zestiende plaats en moet uitkijken voor degradatie.

Maradona is werkloos sinds hij aan de kant werd geschoven als bondscoach van Argentinië na het WK in Zuid-Afrika. 'Ik ben niet wanhopig, want ik weet dat ik binnenkort opnieuw trainer zal zijn bij het één of andere team', besloot de legendarische nummer 10.