Matt Le Blanc heeft laten weten dat fans van Friends niet op een reünie moeten hopen. Volgens de acteur zou een vervolgaflevering hen alleen maar teleurstellen.

De ster, die tien jaar lang de rol van de naïeve Joey Tribbiani vertolkte, zei tegen de entertainmentsite Wenn dat een Friends-reünie geen steek zou houden: “Wat zouden we doen? Samenkomen om koffie te drinken? Dat zou pas triest zijn. Het is leuker dat mensen zich afvragen wat de personages nu bezighoudt.”

Le Blanc voegde er ook nog aan toe dat hij geen ruzie heeft met de andere acteurs en nog steeds goede herinneringen heeft aan de tv-serie. “Friends was een fantastische serie en ik ben vereerd dat ik erin heb mogen meespelen,” luidt het.

Sinds het einde van 'Friends' werden regelmatig geruchten verspreid over een mogelijke reünieaflevering, maar als het van Matt Le Blanc afhangt komt die er nooit. De actrices uit Friends: Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow lieten weten dat ze wel geïnteresseerd zijn in een eenmalige reünieshow. Ook Matthew Perry, beter bekend als Chandler, sluit een hereniging niet uit. Al denkt hij dat het daar nu nog wat te vroeg voor is.
 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in