Persconferentie Lukaku blijft geheim tot morgenochtend
Foto: photonews
Wat Lukaku deze middag exact aan de internationale pers heeft verklaard, blijft tot morgenochtend geheim. Op die manier wil Anderlecht de buitenlandse kranten de mogelijkheid bieden om het nieuws in primeur te brengen. Zo'n embargo is vrij gebruikelijk in het buitenlandse voetbal.

Anderlecht hield de persconferentie om duidelijkheid te scheppen in de transfergeruchten over hun beloftevolle spits. Meerdere buitenlandse (top)clubs hebben al hun interesse getoond in Lukaku. Afgelopen week werd de Rode Duivel ook nog eens vijfde in Golden Boy, een trofee voor aanstormend voetbaltalent in Europa. Mario Balotelli (Manchester City) won die prijs.

David Steegen, de woordvoerder van Anderlecht, verklaarde voor aanvang van de persconferentie dat 'Romelu zal, zoals al zo vaak gezegd, meedelen dat hij in januari in geen geval vertrekt bij Anderlecht. Hij blijft dus gewoon tot het einde van het seizoen.'

Een compleet verslag over de persconferentie van Romelu Lukaku leest u vrijdag 24 december in Het Nieuwsblad en De Standaard.