Oudste Facebookgebruiker is 103 jaar oud
Foto: rr
Een 103 jaar oude grootmoeder is de oudste Facebookgebruiker. Lilian Lowe uit Temby in Pembrokeshire houdt haar vrienden op de hoogte over haar leven via haar iPad. Dat schrijft de website Ananova.com.

Via Facebook blijft ze op de hoogte van het leven van haar zeven kleinkinderen en dertien achterkleinkinderen. Binnen twee maanden wordt de kranige dame 104 jaar oud. Ze kreeg de titel van 'oudste Facebookgebruiker' na het overlijden van de 104 jaar oude Ivy Bean.

 Sommige ouderen zouden geshockeerd zijn door wat er allemaal op Facebook gebeurt en gezegd wordt, maar dat geldt niet voor Lilian Lowe. "Ik heb tijdens mijn leven heel wat gezien, er is niet veel dat me nog van slag kan brengen", aldus Lowe.

Via de iPad van haar kleinzoon Steve gaat ze verschillende keren per week online. "Ik hou er van om alle foto's en berichten van mijn familie te bekijken. Ik raad het elke grootouder aan om op die manier in contact te blijven met zijn familie", vertelt Lilian Lowe.

Hoewel grootmoeder Lilian enthousiast is over Facebook, is ze ook van mening dat je er veel tijd aan kan verspillen. "Ik ben er van overtuigd dat ik me beter zou bezighouden met andere dingen", besluit de oudste internetgebruiker.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig