Tickets Hans Teeuwen vliegen de deur uit
Hans Teeuwen Foto: red
De ticketverkoop voor de nieuwe show van cabaretier Hans Teeuwen in de Antwerpse Stadsschouwburg en de Gentse Capitol loopt als een trein. De zes voorstellingen zijn al uitverkocht.

Teeuwen kondigde vorige week zijn terugkeer in het Nederlandse theater aan.  Zijn nieuwe show, 'Spik splinter', gaat begin april in première in theater Carré in Amsterdam.

In mei staat de cabaretier 3 avonden op de planken in de Stadschouwburg in Antwerpen. In juli staat Teeuwen 3 avonden in de Capitole in Gent. Later trekt Teeuwen voor twee voorstellingen naar Oostende

De ticketverkoop voor de shows in Antwerpen en Gent begon vanmorgen. De interesse was enorm. Heel wat mensen hadden problemen op hun bestelling te plaatsen.

Ook in Nederland vlogen de kaartjes de deur uit. Daar kondigde Teeuwen al een extra voorstelling aan in de Heineken Music Hall in Amsterdam op 24 september 2011.

'Spik splinter' is het eerste nieuwe Nederlandse cabaretprogramma van Teeuwen in zeven jaar tijd. Zijn laatste voorstelling, 'Industry of love', speelde hij in het seizoen 2003-2004. In de jaren daarna maakte hij onder meer de film 'Masterclass', trad op met een band en speelde een cabaretprogramma in Groot-Brittannië.