De Australische acteur Hugh Jackman (42) zal zich zijn intrede in de talkshow van Oprah nog wel even herinneren. Als stunt liet hij zich via een death ride van het Opera House in Sydney naar beneden storten tot in de studio van Oprah. Maar door een kink in de kabel smakte de acteur tegen de bovenste kabels van de death ride en bezeerde hij zich aan zijn rechteroog.

Oprah beval de opnames meteen stop te zetten, maar daar wilde Jackman niet van weten. Om 'Wolverine' klein te krijgen, is blijkbaar veel meer nodig. Na wat verzorging door het ambulancepersoneel en Oprah zelf ging de acteur zijn 10-jarig zoontje Oscar troosten om dan meteen te hervatten.

'Dat was echt leuk, tot het einde. Normaal ging Bono van U2 dit doen, maar hij kon de verzekering niet betalen', grapte Jackman al over Oprah's vorige gast.

'Het was mijn fout. Ik zag het publiek staan en begon als een idioot te wuiven naar iedereen en ik vergat te remmen', zei de acteur tijdens de talkshow. 'We gaan hier heel wat van zien op het nieuws', antwoordde de presentatrice. 'Jackman gewond. Door Oprah.'