Keenan: de nieuwste internetsensatie
Foto: YouTube
Een 15-jarige jongen uit Chicago, Keenan Cahill, is de nieuwste internethype. Hij werd bekend door voor de webcam bekende liedjes in zijn geheel eigen stijl te playbacken en ze vervolgens op de website YouTube te publiceren.

Keenan is telkens te zien in zijn slaapkamer waar hij dan volledig los gaat op de nieuwste hits van het moment. Zijn Youtube-kanaal met enkele tientallen filmpjes is al meer dan 87 miljoen keer bekeken.

Keenan lijdt aan een zeldzame genetische aandoening waardoor hij klein blijft. Zijn talent om levendig te playbacken is er daarom niet minder om.  

Onlangs pakte Keenan nog uit met een ongeziene stunt. Zo kwam rapper 50 Cent prompt Keenan's kamer binnenwandelen en begon het duo samen te rappen. Keenan zorgde voor de bewegingen, 50 Cent voor de tekst.

Het filmpje is ondertussen al meer dan 6,7 miljoen keer bekeken. Keenan is echter niet aan zijn proefstuk toe, zo werd zijn versie van Katy Perry's song: 'Teenage Dream' maar liefst 17 miljoen keer bekeken.

Het zou wel eens kunnen dat Keenan binnenkort met nog meer bekende sterren te zien is. Zo zou hij werken aan een eigen versie van Willow Smith's hit: 'Whip My Hair'.