Oostende blijft aan de leiding na zege tegen Doornik
Foto: Rudy Declerck
In de tweede klasse blijft Oostende aan de leiding na een 2-1 zege tegen Doornik. Dender versloeg in de topper Bergen met 1-0.

Zaterdag 30/10

KV Oostende - Doornik 2-1

Doornik had woensdag nog eersteklasser Sint-Truiden uitgeschakeld in de beker en was gisteren blijkbaar nog niet uitgefeest. Al na vijf minuten kwam Oostende op voorsprong na een actie tussen Houri en Laleman. Lees de rest van het verslag hier.


FC Brussels - Tienen 1-2

Al na veertig seconden mocht Sierens zich gaan douchen na een te late ingreep op de doorgebroken Nahimana. De Silva stiftte de strafschop binnen. Lees de rest van het verslag hier.

Tubeke - Rupel Boom 3-1

Rupel Boom begon zeer behouden aan de wedstrijd en liet het initiatief aan Tubeke. Dat resulteerde in een zeer gesloten aanvangsfase zonder doelkansen. Lees de rest van het verslag hier.

FCV Dender - Bergen 1-0

Bergen domineerde in de eerste helft. Mollez weerde een mooie actie van Sanogo af. Na een slechte terugspeelbal van Matthé-Luvagho miste Sanogo vanuit een te scherpe hoek. Matumona kraakte zijn schot na een prima voorzet van Matthys. Claessens werd afgeblokt. Lees de rest van het verslag hier.


Zondag 31/10

OHL - Roeselare 3-0

Boussu - Antwerp 3-0

Heist - Lommel United 1-2

Wezet - Turnhout 3-1

St. Wetteren - W. Beveren 1-1