De man die zaterdagochtend een dodelijk verkeersongeval veroorzaakte in Sint-Jans-Molenbeek is te voet op de vlucht geslagen. Een mannelijke bestuurder en zijn twaalfjarige dochter uit Brussel hebben de klap niet overleefd. Het parket van Brussel is op zoek naar de dader.
Rond 9 uur gebeurde het verkeersongeval op het kruispunt van de Picardstraat en de Ribaucourtstraat. Een Citroën Saxo werd gegrepen bij het links afslaan in de Ribaucourtstraat door een Mercedes die in de richting van de Havenlaan reed.
 
'Volgens getuigen reed de Mercedes zeer snel net voor het ongeval. Beide slachtoffers in de Citroën Saxo zijn kort na het ongeval overleden', aldus Berckmans.
 
Na de klap vluchtte de bestuurder van de Mercedes te voet in onbekende richting. De Mercedes heeft een Belgische transitnummerplaat. Een verkeersdeskundige en het labo van het Brussels parket zijn op de plaats van het ongeval.
 
Politie en parket veronderstellen dat de doodrijder ook gewond raakte bij het ongeval. Het onderzoek is volop aan de gang.
 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig