Op de Oordegemsesteenweg in Massemen (Wetteren) is zondagochtend een voertuig tegen een betonnen paal gebotst. Volgens het parket van Dendermonde kwam daarbij een jonge vrouw om het leven en raakten twee inzittenden gewond.

Een van de gewonden werd op 60 meter van de plaats van het ongeval in een steegje gevonden, zo klinkt het bij de hulpdiensten.

Het ongeval gebeurde rond 3.20 uur op de Oordegemsesteenweg richting Wetteren. Een Peugeot 206 kwam tegen een paal van de afsluiting van een woning terecht. Het voertuig lag op de zij en was volledig vernield.

Door de klap werden de inzittenden uit de wagen geslingerd. Een 28-jarige vrouw uit Berlare overleefde het ongeval niet. De andere inzittenden, een broer en zus uit Dendermonde, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

De man werd wel op enkele tientallen meter van het ongeval aangetroffen in een steegje. Het was een getuige die de hulpdiensten op zijn aanwezigheid wees. De man kon niet meer verder lopen van de pijn.

Het parket van Dendermonde stelde een verkeersdeskundige aan. Volgens het parket is het niet duidelijk wie aan het stuur zat en hoe het ongeval kon gebeuren.