Hoe word je WAG?
Danielle Lloyd (oa Sheringham, Defoe, Bent en Jamie O'Hara) Foto: Photo News
Wil je de nieuwe Beckham aan de haak slaan maar weet je niet hoe? Heb je een oogje op de gigantische villa's van de Rooneys van deze wereld en wil je er alles aan doen om ooit in één te ontwaken? Wel, dan is er slechts één adres: www.becomeawag.com.

De 22-jarige Daniel Hall, die pas afstudeerde aan een managementschool, heeft een website gelanceerd waar knappe jonge dames zichzelf kunnen aanbieden om WAG (wife and girlfriend) te worden.

Hall vond een echt gat in de markt  want vele jonge Britse meisjes dromen er van om ooit een bekende voetballer aan de haak te slaan en zo te kunnen delen in zijn rijkdom en roem. Abbey Clancy, Alex Curran, Coleen Rooney en  Danielle Lloyd zijn door hun relatie met een Britse profvoetballer echte beroemdheden geworden over het kanaal. Via Becomeawag.com kunnen dames van over héél de wereld eventueel de kans krijgen om met zo'n profvoetballer in contact te komen.

Iedere deelneemster moet een lange vragenlijst invullen en een leuke foto toevoegen. Hall vergelijkt die anwoorden met het gewenste profiel van de voetballers in zijn bestand en stelt de dame in kwestie dan voor aan de speler zelf. Deze speler beslist of hij het geïnteresseerde meisje ziet zitten en eventueel op date wil gaan met haar. De registratieprijs bedraagt 20 Britse pond en de dames krijgen geen garantie op een date.

Hall beweert over een aantal voetballers uit de Premier League te beschikken. Verder zorgt hij ook voor contacten met grote Engelse talenten en spelers uit de lagere divisies. Hij benadrukt dat zijn website niets met  seks te maken heeft. 'Iedereen is op zoek naar liefde, en nadien naar een comfortabel leven. Met mijn website krijgen vrouwen de kans op beide.'

http://www.becomeawag.com/