Victoria Beckham onthult haar geheim tot succes
Foto: photonews
Nu ze genomineerd is voor een British Fashion Award, deelt Victoria voor het eerst haar geheimen als ontwerpster: 'Zou ik dit zelf dragen?'

New York Fashion Week is begonnen, en één van de gasten waar het meest naar uitgekeken werd, is Victoria Beckham. Nu ze dankzij haar nominatie voor een British Fashion Award het respect van de modewereld heeft gewonnen, staat ze net iets steviger in haar dure designerschoenen. Getuige daarvan het interview dat ze gaf aan de New York Times, waarin ze de sleutel tot haar modesucces toelicht.

"Ik doe niets halfslachtig", zo vertelt ze, "Als je iets wil doen, moet je het goed doen". Haar jurken, die bijzonder populair zijn bij sterren als Cameron Diaz en Jennifer Lopez, maakt ze op haar eigen manier. "Ik neem een stuk stof en ik wikkel het rond mij en dan vraag ik een assistente om de stof vast te prikken. Ik ben geen master in draperen, maar ik ga uit van het principe: Zou ik dit zelf dragen?", aldus de ex-zangeres en nieuwbakken ontwerpster, die bovendien toegeeft dat ze nog heel wat te leren heeft.