Bestel eens een mannelijk lingeriemodel
Foto: Shutterstock
Mannen kopen zelden ondergoed voor zichzelf en laten dat aan hun vriendin of echtgenote over. Speciaal voor die vrouwen bedachten de mensen achter het Braziliaanse lingeriemerk Mash een sexy winkelalternatief.

Voortaan kan je via de website van Mash mannelijke lingeriemodellen boeken. Neen, je mag ze achteraf niet houden, maar ze komen wel naar jouw huiskamer om de laatste nieuwe onderbroekentrends te presenteren. De mooiste slips of boxershorts kan je na de show uiteraard wel kopen voor je eigen partner. Een pittige variant op de klassieke Tupperware-avonden, zeg maar.

Slecht nieuws voor jaloerse types die er plots toch bij willen zijn wanneer vrouwlief hun ondergoed uitkiest, want op deze feestjes zijn mannen – met uitzondering van de modellen – ten strengste verboden.

Bij Mash lopen de aanvragen momenteel massaal binnen, met als resultaat dat de agenda van alle modellen overvol staan. In oktober zijn er wel nog data beschikbaar. Snel een datum afspreken is dus noodzakelijk als je een spetterende underwear party wil meemaken.