Nieuw liefdeskind opgedoken van Michael Jackson
Foto: epa
Michael Jackson zou een liefdeskind hebben gekregen toen hij minderjarig was. Mocienne Petit Jackson beweert dat ze de dochter is van de King of Pop en eist nu ook een deel van zijn fortuin op.

Volgens de website tmz.com wil Mocienne Petit Jackson - die momenteel in Nederland woont - een dna-test ondergaan om te bewijzen dat ze de dochter is van de popster. Ze zou in 1975 verwekt zijn toen Michael Jackson nog maar zeventien jaar oud was. Haar moeder is Barbara Ross, de zus van Michaels hartsvriendin Diana Ross.

Ontvoerd

Om de reputatie van de zanger te beschermen, zou zijn moeder Katherine Jackson beslist hebben om het meisje te ontvoeren en naar het buitenland te brengen. Toen Mocienne Petit Jackson negen was, gebeurde dat ook en de vrouw beweert bovendien dat haar zeven ontvoerders daarna werden vermoord.

Mocienne Petit Jackson stapt vandaag definitief uit de anonimiteit en eist haar deel van haar vaders erfenis op. Ze wil ook het hoederecht verkrijgen over de andere kinderen van Michael, zodat ze hen een 'normaler leven' kan aanbieden.

Huidziekte

Of haar verklaringen ook waarheid zijn, is nog niet duidelijk. Wel lijdt de vrouw aan dezelfde ziekte als de King of Pop, Vitiligo. Die huidaandoening zorgt ervoor dat de patiënt het pigment in zijn of haar huid verliest en dus 'blank' wordt.