Een motorrijder is in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven gekomen na een aanrijding op de August van de Wielelei in Deurne.

Op de August van de Wielelei in Deurne is in de nacht van dinsdag op woensdag een 36-jarige motorrijder om het leven gekomen na een frontale botsing met een personenwagen. Om nog onduidelijke reden reed de motard in de verkeerde richting. Dat maakt de lokale politie van Antwerpen woensdag bekend.

Door wegenwerken moet het verkeer van en naar Deurne tijdelijk over dezelfde rijbaan, enkel gescheiden door betonnen afsluitingen. Om nog onduidelijke reden reed de motard uit Wijnegem aan de verkeerde kant van die afsluitingen en dus tegen het verkeer in. De bestuurder van de personenwagen, een 46-jarige man uit het Nederlandse Haarlem, kon de aanrijding niet meer voorkomen.

De hulpdiensten trachtten de motard nog te reanimeren, maar hij stierf ter plaatse aan zijn verwondingen. De autobestuurder verkeerde in shock en werd net als de familie van de motorrijder opgevangen door de dienst slachtofferhulp.