FOTO: De controversiële fotoshoot van Lindsay Lohan
Foto: photonews
Deze sexy fotoshoot van Lindsay Lohan dateert al van september, maar de foto's zijn nu pas opgedoken. Volgens geruchten zou Lohan tijdens de shoot verliefd geworden zijn op fotografe Indrani. Lohan zelf heeft de relatie altijd ontkend. Op de foto's is te zien hoe ze de fotografe omhelst en haar uitvoerig bedankt. De beelden worden gebruikt in een nieuwe reality-show van de bekende celebrity-fotografen Indrani en Markus.

De fotoshoot was bedoeld om een beeld te geven van het werk achter de schermen van Indrani en Markus.

Het was Indrani zelf die een hint gaf dat ze na de shoot een relatie had met Lohan. Verschillende bronnen hadden de twee ook samen gespot tijdens enkele dates in Los Angeles.

Indrani gaf daarop in een interview toe dat ze inderdaad vaak optrok met de 23-jarige actrice. Ze voegde eraan toe dat ze Lohan 'fascinerend, prachtig, heel slim en extreem heet' vindt. Op de vraag of ze nu een koppel vormden antwoordde ze: 'er is nooit rook zonder vuur'. Ze zei ook nog dat ze niet lesbisch is, eerder biseksueel.

Acht uur te laat

Lohan was na de uitzending van de reality-show eerder deze week heel kwaad op de programmamakers, maar dan om een andere reden. De ster kwam veel te laat (acht uur!) aan op de fotoshoot, en dat kwam volgens haar omdat ze een verkeerd uur had doorgekregen.

Volgens Lohan kreeg de kijker ten onrechte een verkeeld beeld van haar. De aflevering van het programma kreeg de titel 'Is Lindsay Lohan hier al?' en focuste vooral daarop. Lohan gaf toe dat ze te laat was, maar dat kwam omdat de producers haar een verkeerd uur hadden doorgegeven. Op Twitter gaf ze de programmamakers er flink van langs.