Mooi zomerweer tot volgende week
Foto: photo news
Zondag en tijdens de eerste helft van de volgende week blijft het aangenaam zomerweer met zonnige perioden. De middagtemperatuur schommelt rond 27 graden. Vlak aan zee is het enkele graden koeler.

woensdagmiddag is het fraai zomerweer met flinke zonnige perioden. Plaatselijk is een bui mogelijk. Er staat een zwakke tot matige westelijke wind. De maxima bedragen 22 graden op het strand en 25 tot 28 graden in het binnenland.

's Avonds is het vrij zonnig en warm, 's nachts rustig en droog met brede opklaringen. De minima schommelen tussen 12 en 16 graden.

Donderdag is het hoogzomer. Het blijft droog en de zon schijnt volop. Een zwakke tot matige zuidelijke wind voert zeer warme lucht aan. De maxima bedragen 27 graden op het strand en in de Ardennen, en 30 tot 33 graden in het binnenland.

Vrijdag bloedheet

Vrijdag is het zonnig en bloedheet. De maxima variëren tussen 29 graden vlak aan zee, en 31 tot 36 graden elders. 's Avonds wordt het onweerachtig over het westen van het land.

Zaterdag zijn er perioden met zon en plaatselijk valt er een regen- of onweersbui. De maxima zijn 24 graden op de stranden, en 27 tot 32 graden verder landinwaarts.