Engelse ploeg terug in het land
Foto: ap
De Engelse nationale voetbalploeg is dinsdagmorgen geland in Londen, nadat het zondag met zware 4-1 cijfers werd uitgeschakeld door Duitsland in de achtste finale van het WK in Zuid-Afrika.

Het vliegtuig met de 'Three Lions' landde op Heathrow omstreeks 6u20. Het gezicht van de spelers stond somber bij het uitstappen. David Beckham, die wegens een blessure niet kon meespelen, was de eerste die op de trappen verscheen, gevolgd door Jamie Carragher en Michael Carrick.

Incidenten deden zich niet voor: de spelers en hun entourage werden afgescheiden van het publiek. 

Blijft Capello?

Bondscoach Fabio Capello zei maandag op een persconferentie in Zuid-Afrika dat hij pas 'binnen twee weken' weet of hij mag blijven. 'Ik heb deze morgen (maandag) gepraat met Sir Richards (directeur-generaal van de Engelse voetbalbond FA). Hij zei me dat hij twee weken nodig had om te beslissen. Ik heb hem gezegd dat ik wil blijven. Het is zijn beslissing", aldus Capello. Op de vraag of hij op post wou blijven voor de kwalificaties van Euro 2012, antwoordde hij 'absoluut'.

Capello 'ligt onder contract tot en met 2012. Maar iedereen is ontgoocheld dat we uit de wereldbeker liggen. Het is logisch dat we het na de terugkeer even laten rusten, om dan opnieuw met Fabio samen te zitten', zei de woordvoerder van de FA Adrian Bevington.