Carrefour komt met bus naar festivals
Carrefour heeft zijn festivalformule aangepast. Nieuw dit jaar is de mobiele bus waarmee Carrefour Express op tal van events ter plaatse kant-en-klare maaltijden zal aanbieden.

De Belgische zomeragenda zit ruim vol events en festivals allerhande. Het voedingsaanbod op die events is volgens Carrefour vaak nog beperkt en beantwoordt niet altijd aan de noden van de bezoekers.

Carrefour Express, de convenience-formule van Carrefour,  lanceert daarom een mobiele Carrefour Express in de vorm van een bus. 'Uit onderzoek blijkt dat mensen die evenementen bezoeken een duidelijke nood hebben aan een mogelijkheid om kant-en-klare maaltijdoplossingen en depannage-producten aan te kopen. Deze nood wordt vandaag duidelijk niet ten volle ingevuld',stelt Carrefour.

Carrefour Express gaat deze maand met een dubbeldekker die volledig tot mobiele winkel werd omgebouwd, dit marktsegment bedienen. In deze mobiele winkel biedt Carrefour Express de bezoekers van de evenementen een "assortiment op maat" aan. De dubbeldekker doet deze zomer tal van evenementen aan zoals de Francofollies (21-25 juli) en verschillende stadslopen van de Carrefour Running Tour.

Festivalshop

Daarnaast doet Carrefour Express voor het derde jaar op rij de grootste Belgische muziekfestivals aan met de Carrefour Express Festivalshop. In die winkel is een assortiment van een 300-tal producten beschikbaar die specifiek werden geselecteerd in functie van de noden van de festivalgangers.

Het assortiment omvat o.m. niet-voedingsproducten die onmisbaar zijn op een festivalcamping: tenten, slaapzakken, zaklampen, regenponcho's, verzorgingsproducten, en voeding die 'eens iets anders is dan frieten of hamburgers' : ter plaatse gebakken brood, kant-en-klare maaltijden, ontbijtproducten,

De Carrefour Express Festivalshop zal dit jaar aanwezig zijn op de festivalcampings van Graspop, Rock Werchter, Dour Festival, Dranouter en Pukkelpop. Met de toevoeging van Dour Festival breidt deze festivalwinkel zijn actieterrein dit jaar dus uit naar Wallonië.