Engelse spelers staan nog steeds achter Capello
Foto: Reuters
Er zijn geen strubbelingen in het Engelse kamp tussen de Italiaanse bondscoach Fabio Capello en de spelersgroep, zegt de FA.

Zondagavond werd er een crisisberaad gehouden na de schabouwelijke vertoning tegen Algerije (0-0), maar daar kwam niets aan het licht wat op een vertroebelde relatie tussen Capello en de spelers zou wijzen. Dat maakte de Engelse Voetbalfederatie FA maandag bekend.

'Uit hetgeen dat ik gezien heb, is er zeker geen tweedracht aanwezig in de groep. Bovendien heeft Capello nog een contract tot 2012 en werd hij van in het begin op handen gedragen. Als de resultaten tegenvallen, duiken er altijd wel indianenverhalen op over strubbelingen in de spelersgroep,' verklaarde Adrian Bevington, directeur-generaal van de Engelse Voetbalfederatie FA.

In Engeland groeit intussen de kritiek op de werkwijze van Capello. Na twee teleurstellende resultaten (1-1 tegen de Verenigde Staten en 0-0 tegen Algerije) moeten de Engelsen woensdag tegen Slovenië de drie punten pakken als ze zich op de valreep nog willen plaatsen voor de achtste finales.