Landskampioen Anderlecht blijft zich roeren op de transfermarkt. Het versterkte zich maandag met de Braziliaan Fernando Canesin Matos en de Congolees Junior Kabananga Kalonji, twee middenvelders die na een proefperiode van 6 maanden bij de min 21 een contract kregen.

Fernando Canesin Matos is een jonge Braziliaan die afkomstig is van FC Olé Brasil. Hij is een aanvallende middenvelder met een goed spelinzicht. De 19-jarige Braziliaan verbindt zijn lot de volgende 4 seizoenen aan paarswit.
Junior Kabananga Kalonji is een sterke midvoor die voorheen voor FC MK Etancheité speelde. De jonge Congolees zal de volgende 3 seizoenen voor RSCA voetballen.

'Fernando is een technische speler die opvalt door een uitstekende mentaliteit. Zo nam hij de moeite om de voorbije maanden Frans te leren. Junior Kabananga is een sterke, krachtige midvoor die gemakkelijk een doelpunt scoort. Beiden hebben het in zich om de eerste ploeg van RSCA in de toekomst te versterken,' aldus algemeen directeur Herman Van Holsbeeck.