Open Vld-kiezers hebben meeste en beste seks
Foto: rr
Open Vld-kiezers hebben het meeste en de beste seks. Sp.a- en Groen!-kiezers doen het het minst, maar de groene kiezers masturberen dan weer het vaakst.

Dat zijn de resultaten van een opmerkelijke studie door onderzoeksbureau Data Driven, dat in een telefonische enquête bij 2.000 stemgerechtigde Vlamingen het verband tussen politieke voorkeur en seksualiteit onderzocht.

Open Vld-kiezers doen het naar eigen zeggen 7,4 keer per maand, gevolgd door Lijst Dedecker (7,2 keer per maand) en N-VA (7 keer per maand). Linkse kiezers zijn minder actief tussen de lakens: sp.a-stemmers houden het bij 6 keer per maand en hekkensluiter Groen! bij 5,9 keer.

De CD&V-stemmers zijn het meest tevreden over de frequentie van hun bedactiviteiten, Vlaams Belang-stemmers het minst. Groen!-kiezers zijn dan weer koplopers als het op soloseks aankomt: 45 procent masturbeert soms.

Bij CD&V zegt 70 procent van de kiezers de handen altijd boven de lakens te houden. Open Vld-stemmers geven een verdienstelijke 7,2 op 10 voor hun seksleven, op de voet gevolgd door N-VA (7,1/10) en CD&V (7/10). De sp.a- en Groen!-kiezers, die het het minst doen, zijn ook het minst tevreden in bed, net als de kiezers van Lijst Dedecker.

Sp.a en Groen! scoren wel goed wat betreft de vertegenwoordiging van holebi's onder hun kiezers, respectievelijk 7 en 10 procent. Bij Lijst Dedecker en Vlaams Belang zeggen amper 1 procent van de stemmers homoseksueel te zijn.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig