Gezondheidstoestand Bret Michaels lichtjes beter
Foto: rr
Het lijkt de goede kant op te gaan met de gezondheid van de Amerikaanse rocker Bret Michaels. De zanger van glamrockband Poison verkeerde in kritieke toestand nadat hij vorige week werd getroffen door een hersenbloeding.

Maar er is beterschap op komst: Michaels kan zijn armen en handen opnieuw bewegen, meldt zijn vader Wally Sychak in het Amerikaanse tv-programma "Extra".

Sychak zegt ook al even gesproken te hebben met zijn 47-jarige zoon. "Hij sprak heel traag, maar toch duidelijk. De dokters zeggen dat hij zijn armen en handen ook beweegt. Op dit moment is dat al heel goed."

Wally is ook hoopvol over het herstel van zijn zoon. "Het feit dat hij nu al met me kon praten, en me informatie kon geven, is fantastisch. Hij klinkt niet even opgewekt als anders, maar ik denk dat dat door de verdoving komt. Hij begreep alles en herkende me. Alles lijkt in orde."

De rockster werd afgelopen vrijdag naar een ziekenhuis in Texas overgebracht met zware hoofdpijn. Daar bleek hij een hersenbloeding te hebben opgelopen.

Michaels en Poison zijn vooral bekend van nummers als de ballade "Every Rose Has Its Thorn" en "Unskinny Bop".