Madonna trekt naar Malawi voor familiehereniging
Foto: ap
Superster Madonna brengt alles in gereedheid voor een trip naar Afrika. Ze wil er haar adoptiedochter Mercy laten kennismaken met haar biologische familie, volgens verschillende Britse media.

Het vierjarige meisje bracht de eerste jaren van haar leven door in een weeshuis in Malawi, voordat ze meegenomen werd door de superster vorig jaar.

 

De biologische vader van de kleuter, James Kambewa, probeerde vorig jaar in april via gerechtelijke weg de voogdij over zijn dochter terug te krijgen, maar gaf die poging twee maanden later op. Nu is hij er klaar voor om de kleine Mercy terug te zien.

Het Britse The Sun schrijft dat Madonna, met haar dochter en haar andere geadopteerde zoon David, volgende week naar Malawi vliegt, om er de families te leren kennen die ze hebben achtergelaten. En bron vertelt: "Ze heeft beloofd om hen terug naar hun thuisland te brengen. Ze vindt het essentieel dat ze weten waar hun wortels liggen. De ontmoeting tussen Mercy en haar familie zal bijzonder emotioneel zijn, omdat het de eerste keer zal zijn sinds vorige zomer.