Kylie Minogue te zien in borstkankercampagne
(vlnr) Kylie Minogue, Sienna Miller en Claudia Schiffer Foto: rr
De Australische zangeres Kylie Minogue is de komende weken te zien in de Fashion Targets Breast Cancer campaign, een campagne tegen borstkanker. Ook actrice Sienna Miller en model Claudia Schiffer steunen de actie.

De drie vrouwen poseerden voor de lens van fotograaf Mario Testino. Alledrie hadden ze enkel een zijden laken met daarop het logo van de campagne om zich heen. In het Verenigd Koninkrijk en de VS verkopen heel wat kledingzaken de speciale kledinglijn ten voordele van de campagne. In de beginjaren was er enkel een t-shirt met het logo, maar nu is het veel uitgebreider. Er is zelfs een speciale juwelencollectie.

Minogue, die enkele jaren geleden zelf aan borstkanker leed, zegt blij te zijn om aan de campagne te kunnen meewerken. ‘Ik steun hun inspanningen om geld in te zamelen volledig. Het onderzoek naar borstkanker is van groot belang’.

De organisatoren hopen meer dan 1 miljoen pond in te zamelen met de editie van dit jaar. Het geld dient om de research naar borstkanker te ondersteunen.
 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig