Man op naaktfoto's Peaches Geldof bedreigde studente met mes
Foto: perez hilton
Ben Mills, de man die de naaktfoto's van Peaches Geldof publiek maakte, heeft een 21-jarig meisje bedreigd met een mes. Hij zei dat hij de keel van de studente zou oversnijden.

In maart 2007 werd de 23-jarige Mills aangeklaagd omdat hij op de universiteit van New Jersey een 21-jarige medestudente met een mes bedreigd had en zei dat hij haar wou vermoorden. Het meisje kon ontsnappen en Mills ging naar de gevangenis. Hij werd aangeklaagd voor wapenbezit en aanranding met geweld.

Mills had een onenightstand met Peaches Geldof en postte vorig week de foto's van hun ontmoeting op het internet. Volgens Mills vond de onenightstand met Peaches plaats onder invloed van heroïne. Advocaten van Peaches ontkennen dat er heroïne in het spel was, maar verklaren dat de twee wel teveel hadden gedronken.

Het is niet de eerste keer dat Peaches van drugsgebruik beschuldigd wordt. In augustus 2008 gaf ze zelfs toe drugs gebruikt te hebben, maar benadrukte dat "iedereen in zijn leven zo'n fase doormaakt, zeker als je in Londen opgroeit."