De zaak-Jesse James neemt meer en meer Tiger Wood-proporties aan. Nu blijkt dat de echtgenoot van actrice Sandra Bullock niet alleen een affaire had met tatoeagemodel Michelle McGee, ook stripper Melissa Smith beweert nu twee jaar lang de lakens te hebben gedeeld met Jesse James.

Net als bij McGee kwam Smith voor het eerst in contact met Jesse James via het internet. Hij zou via MySpace contact met haar hebben gezocht. "Hij had me een mailtje gestuurd en pas na een tijdje vertelde hij me dat hij Jesse James was", aldus de stripper in The Hollywood Gossip.

Na een tijdje reisde Melissa af naar Californië voor een eerste ontmoeting. Jesse had naar verluidt beloofd een ritje met haar te gaan maken in een van zijn wagens. Maar verder dan zijn bureau zijn de twee niet geraakt.

"Op een gegeven moment zei ik dat ik er vandoor ging, maar hij hield me tegen, schoof zijn stoel dichterbij en begon mijn been te strelen. Daarna hadden we seks in zijn zetel." De affaire duurde zo'n twee jaar. "Twee jaar onveilige en best wel kinky seks", aldus de blondine.