VtmKzoom, de kinderzender van de Vlaamse Mediamaatschappij, lanceert vanaf de paasvakantie twee nieuwe eigen gezichten, een reeks met Junior Eurosongwinnaar Ralf, een nieuwe strip-vertelreeks met Urbanus en het eerste programma van het nieuwe K3.

De twee nieuwe gezichten zijn Arne Vanhaecke en Joyce Beullens. Zij zijn dagelijks bij vtmKzoom te zien, presenteren daarnaast het nieuwe magazine WOOW! en zijn het gezicht van De vtmKzoom Band die vanaf eind juni op de Vlaamse podia te zien is.

Ook K3 speelt een belangrijke rol in het nieuwe seizoen. Vanaf paasmaandag spelen Karen, Kristel en Josje een prominente rol in een nieuwe reeks van De Wereld van K3. Op paasmaandag wordt een poging gedaan om het wereldrecord paaseieren rapen te verbreken met de hulp van alle Vlaamse kinderen in de Plopsaparken.

In "Urbanus Vertelt" krijgt Urbanus de kans om zijn kinderstrips op het tv-scherm tot leven te wekken.
Ook Ralf, de winnaar van het Junior Eurovisie Songfestival, krijgt een eigen reeks bij vtmKzoom. Hij wordt thuis en achter de schermen van zijn carrière gevolgd.

De komende weken en maanden lanceert vtmKzoom ook onder meer de nieuwe Nederlandstalige reeksen Martin Morning, Dive Olly Dive, Zeppe & Zikki seizoen 3, Yoohoo, Tabaluga, My Friend Boo en Woezel & Pip.