M!LF is te sexy voor Apple
Foto: 2BE
Het 2BE-programma M!LF, dat van mannen weer echte mannen wil maken, heeft voor zijn fans een iPhone-applicatie klaargestoomd waarop schaarsgeklede vrouwen te zien zijn. Maar de creatie geraakt niet voorbij iPhone-fabrikant Apple.

Het Men Liberation Front wou de liefhebbers een soort spelletje aanbieden waarbij het de bedoeling was een aangedampte foto van een vrouw in bikini zo snel mogelijk schoon te vegen. Te sexy voor Apple, want de tool werd na een mislukte eerste poging aangepast en opnieuw opgestuurd voor goedkeuring, maar zonder succes. 

Apple wou niet reageren op zijn beslissing en wou ook niet in debat gaan met de makers van M!LF. Het bedrijf had vorige maand wel aangekondigd dat het strenger zou optreden tegen bloot in zijn App Store. Het stelde zeven regels op waarvan de eerste: 'Geen afbeeldingen of foto's van vrouwen in bikini'. Veel uitleg behoeven de mannen van M!LF dus niet.

Om het gedane werk toch niet helemaal verloren te laten gaan, hebben de programmamakers de screenshots van hun applicatie op hun website gezet.