America Fererra schitterde op de rode loper van haar nieuwe film 'Our Family Wedding'. Americas dagen als 'Ugly Betty' zijn geteld. De laatste aflevering van de serie werd vorige week opgenomen.

De slonzige secretaresse is voorgoed verleden tijd. America maakt zich op voor een carrière na Ugly Betty. De actrice straalde alvast op de rode loper in een prachtige strapless, tulpvormige jurk.

Het is niet de eerste keer dat America op het grote scherm verschijnt, ze speelde al eerder een rol in de film 'The Sisterhood of the Traveling Pants'. In haar nieuwe film 'Our Family Wedding' vertolkt ze de rol van een vrouw die haar huwelijk probeert te plannen terwijl de aanstaande schoonouders in een ruzie verwikkeld raken.

De laatste aflevering van Ugly Betty werd vorige week opgenomen in New York. "Ik ben heel blij met hoe de serie afloopt" zegt Ferrera. "Ik hou van de show, de hele crew en mijn rol. Ik ben blij dat ik Betty doorheen alle moeilijkheden en uitdagingen heb kunnen zien groeien en dat we de serie op een manier hebben kunnen afsluiten die ons allemaal voldoening geeft."

Ze geeft toe dat het moeilijk zal zijn om afscheid te nemen van de serie die haar groot maakte, maar ze hoopt ook op een nieuwe carrière op het grote scherm. "Het is bitterzoet. Ik ben zo blij dat Ugly Betty op mijn pad gekomen is, maar er is nog zoveel meer dat ik kan doen. Ik zal er altijd geweldige herinneringen aan overhouden."