Real mee aan kop na thriller
Foto: sprimont press
Real Madrid heeft de aartsrivaal uit Barcelona terug bijgebeend in de Spaanse Primera Division. Barcelona speelde slechts 2-2 gelijk bij Almeria, terwijl de Madrilenen het met 3-2 haalden van Sevilla, na een onwaarschijnlijke thriller.

De Koninklijke moest namelijk een 0-2 achterstand ophalen na doelpunten van Alonso en Dragutinovic. Op het uur scoorde Ronaldo de aansluitingstreffer en slechts vier minuten later bracht Sergio Ramos de thuisploeg opzij. Diep in de blessuretijd ging hield Real de drie punten zelfs nog thuis. Van der Vaart bracht Bernabeu in extase.

Zo profiteerde Madrid optimaal van de misstap van Barcelona op het veld van Almeria. Cisma bracht de thuisploeg op voorsprong, maar Messi maakte het doelpunt nog voor rust ongedaan met zijn achttiende van het seizoen.

Na rust ging het echter helemaal fout voor Barça. Puyol scoorde onfortuinlijk tegen zijn eigen ploeg en een paar minuten later moest Ibrahimovic met rood naar de kant. Messi (weeral hij) kon echter nog een punt uit de brand kon slepen voor de bezoekers. Aartsrivalen Real en Barcelona staan zo samen aan kop van de Spaanse hoogste klasse.


 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in