Josje had nood aan pauze
Foto: *
Ze verhuisde van Amsterdam naar Antwerpen, verbrak de relatie met haar vriend en stapte in een razend druk K3-schema. Het nieuwst K3-lid Josje had dringend nood aan een pauze. Nu kersverse mama Karen in zwangerschapsverlof is, heeft Josje weer even tijd voor zichzelf.

De afgelopen maanden is K3 als een stoomwals door het leven van Josje getrokken. "Het was een hectische tijd. Het is zo overdonderend geweest. Gelukkig is werken bij K3 precies waar ik op had gehoopt: de leukste baan van de wereld."

K3 staat op non-actief tot mei, tot na het zwangerschapsverlof van Karen. "Vanaf mei gaan we ons voorbereiden op het zomerfestival, een nieuwe single, een nieuwe cd, opnamens voor een televisiefilm, optredens in Plopsaland én onze tournee. Tot dan heb ik de tijd om alles op een rijtje te zetten."

Josje heeft heel wat te doen voor ze terug aan de slag gaat. "Eindelijk ga ik mijn Antwerpse appartementje onder handen nemen en tot mijn thuis maken. De afgelopen maanden woonde ik er al wel maar was de inrichting half en half af. Het is belangrijk dat ik er bij de start van K3 in mei echt mijn eigen plek van heb kunnen maken. Dan heb ik weer écht een rustpunt."

Door haar werk heeft ze nu ook minder contact met haar vrienden en familie, maar ze zijn gelukkig erg begripvol. "Ze weten dat ik , zoals nu bijvoorbeeld, wel contact opneem om af te spreken. Nu we een rustpauze hebben, heb ik een aantal dingen gepland: etentjes met vriendinnen, bezoekjes aan de sportschool, want sinds onze tournee af is, heb ik nauwelijks meer iets aan lichaamsbeweging gedaan. Héérlijk dat ik daar weer aan toe ga komen."