Bedrogen vrouw geeft Tiger Woods tweede kans
Foto: rrr
Het voormalige model Elin Nordegren, tegenwoordig beter bekend als de bedrogen echtgenote van Tiger Woods, heeft naar verluidt haar plannen om van de golfer te scheiden opgeborgen. Dat zou Nordegren besloten hebben na een bezoekje aan het ziekenhuis waar Tiger Woods probeert af te kicken van zijn seksverslaving.

De Scandinavische schone vroeg de scheiding aan nadat was gebleken dat de wereldberoemde golfer haar bedroog met meerdere vrouwen. De buitenechtelijke affaires werden breed uitgesmeerd in de pers en tal van minnaressen deden hun verhaal. Maar Nordegren haar woede lijkt intussen bekoeld te zijn.

Ze bezocht haar man in de Gentle Path clinic in Mississippi en heeft haar echtscheidingsplannen in de koelkast gestopt. Volgens een vriend zou ze haar huwelijk willen redden, omdat ze hun twee kinderen niet wil opvoeden zonder een vaderfiguur.

"Elin wil een stabiel gezinsleven. Ze is ook het kind van gescheiden ouders en heeft toen vaak een vaderfiguur gemist. Ze wil koste wat het kost vermijden dat haar dochters, Sam en Charlie, dat ook moeten meemaken. Ze wil de familie samenhouden, zelfs al zou dat betekenen dat zij en Tiger als vrienden en niet als geliefden verder moeten", aldus de vriend in het Amerikaanse magazine People.

En volgens een insider wil ook Woods hun huwelijk redden. "Hij heeft er echt alles voor over om Elin en de kinderen niet te verliezen."