,,Véronique De Kock heeft me geboycot''
Foto: rr
Sandra Cornelissens, een kandidate die deelnam aan Miss Antwerpen, is niet mals voor Véronique De Kock. Volgens de 21-jarige Sandra heeft De Kock, die de missverkiezing organiseert, haar vernederd en geboycot.

"Ik had de meeste stemmen via Samsung. En toch zat ik niet eens bij de eerste zeven van Miss Antwerpen", zegt Cornelissens in Dag Allemaal.

 

"Ik werd vernederd, uitgescholden en geboycot door Véronique en haar moeder", zegt de 21-jarige finaliste. Reden was de mislukte zoektocht naar sponsors voor de viptafel van 2.000 euro. "Die kreeg ik niet verkocht. En daar werd ik zwaar voor aangepakt. Véronique en haar moeder zeiden dat ze me hierdoor niet zouden laten winnen".

Véronique De Kock ontkent de beschuldigen met klem en is naar eigen zeggen verbaasd. Volgens de Miss Antwerpen-organisatrice is Sandra misnoegd en jaloers. De Kock geeft toe dat het verkopen van de viptafels een lastige opdracht is, maar zegt dat het absurd is dat ze daarom de kandidates zou afdreigen. Sandra Cornelissens won het kroontje van Miss Antwerpen dus niet. Die eer was weggelegd voor Sarah De Groof