Een vechtpartij in een beenhouwerij in Charleroi is woensdagavond fataal afgelopen voor een man die illegaal in het land verbleef. Hij werd verschillende keren gestoken met een beenhouwersmes. Het ging waarschijnlijk om een afrekening.
Een man die momenteel in de gevangenis verblijft, was er onlangs achter gekomen dat zijn vriendin een verhouding heeft met een van de zonen van de beenhouwer. Daarop heeft hij vermoedelijk enkele kennissen opdracht gegeven de man in zijn eigen zaak een lesje te leren.

Die expeditie liep echter niet volgens plan. De beenhouwer stond op het moment van de feiten in de winkel met zijn drie zonen en die boden hevig weerwerk aan de aanvallers. Een van de daders kreeg verschillende messteken te verwerken. Hij kon zich nog naar buiten slepen, maar overleed niet veel later.

Het slachtoffer is een twintiger die illegaal in het land verblijf en tot voor kort in de gevangenis zat voor drugtraffiek. De beenhouwer en zijn drie zonen werden opgepakt en verschijnen donderdag voor de onderzoeksrechter.