Jennifer Lopez heeft haar slag thuisgehaald in de gerechtelijke strijd met haar ex-man Ojani Noa (35) om de release van een privévideo. Een rechter in Los Angeles oordeelde dat Noa geen videomateriaal uit de tijd van zijn huwelijk met de zangeres mag gebruiken of verspreiden.

De Cubaan wilde naar eigen zeggen een documentaire over zijn leven met Lopez maken. "Ze proberen me te stoppen om de film te maken, maar ik vecht voor mijn rechten", aldus Noa in het gerechtsgebouw.

Bovendien circuleerde lange tijd het gerucht dat Noa een sekstape wilde uitbrengen, maar volgens de advocaat van J-Lo is er helemaal geen sprake van een sekstape: "het gaat hier om persoonlijke beelden over mijn cliënte."

Lopez had een schadevergoeding van tien miljoen dollar geëist van haar ex om de verkoop van het videomateriaal en de productie van de documentaire over hun turbulente wittebroodsweken te verhinderen. Het stel was nog geen jaar getrouwd. Jennifer Lopez is nu getrouwd met zanger Marc Anthony. Ze hebben een tweeling samen.