Drie supersterren van het witte doek staan in de rij om in de door topregisseur Martin Scorsese te filmen biopic over Frank Sinatra de rol van Ole Blue Eyes te incarneren. Dat schrijven een aantal Engelstalige media.

De -harde- keuze zal gaan tussen Johnny Depp, Leonardo DiCaprio en George Clooney. Hoewel het trio samen goed is voor ruim drie miljard euro aan de box office, smachten ze allen naar een beloning in Award-vorm. Maar van de drie heeft enkel Clooney een Oscarbeeldje op de kast staan - voor zijn bijrol in de film "Syriana".

DiCaprio heeft het voordeel dat hij is uitgegroeid tot Scorses’s favorietje. "Shutter Island", die volgend jaar in de zalen komt, is reeds hun vierde samenwerking.

De dochter van de legendarische crooner, Tina, geeft de voorkeur aan Clooney. Zij vreest dat teveel gefocust zal worden op de "schaduwkanten" van haar vader (seks, geweld, alcohol en maffia).

Universal Pictures, de maatschappij die de film produceert, wil een prent die het goede én het slechte van Sinatra belicht, en vindt daarvoor Johnny Depp de beste keuze.

Wie ook als winnaar uit de bus komt, hoeft zich geen zorgen te maken over zijn zangkwaliteiten. Elke in de film te gebruiken muziek zal van (een plaatopname van) The Voice zelve komen.