Delhaize doet het met knikkers
Foto: Delhaize
Na de succesvolle actie met Pixar-verzamelkaarten begint Delhaize binnenkort met een nieuwe spaaractie voor kinderen. Deze keer zijn er 30 knikkers te verzamelen met tekenfilmfiguren van de kinderzender Nickelodeon.

De nieuwe actie van Delhaize loopt van 29 oktober tot 2 december 2009. Per aankoopschijf van 20 euro krijgen klanten een knikker waarop een personages staat afgebeeld. In totaal zijn er 30 knikkers te verzamelen, met afbeeldingen van de Nickelodeon-figuurtjes Spongebob (12), Avatar (12), Dora (3) en Diego (3).

Om de aandacht scherp te houden, verstopt Delhaize ook enkele gouden knikkers. Wie er zo één vindt, wint een Sony PSP (draagbare gameconsole).

Delhaize biedt tegen betaling ook enkele verzamelobjecten aan: een album (2,99 euro), een knikkerzakje (1,5 euro) of een ‘Spongebob knikkerpot’ (2,99 euro).

De actie lijkt een getrouwe remake te worden van de spaaractie met speelkaarten met figuren van de Disney-filmstudie Pixar. Die actie leverde Delhaize afgelopen zomer een mooie extra omzet op.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in