De achtste editie van het Brussels Summer Festival pakt uit met enkele grote Vlaamse namen. Onder anderen Milow en Jasper Erkens maken tussen 14 en 23 augustus hun opwachting op podia in de buurt van het Koningsplein. De artiesten kunnen op drie locaties terecht.

Het Paleizenplein, het Warandepark en het Museumplein verwelkomen de artiesten tijdens het tien dagen durende festival. Rock, hiphop, klassieke muziek, jazz, theater en museums; het festival heeft voor iedereen wat te bieden, zo luidt het bij de organisatoren.

Jasper Erkens, A Brand, Milow en Perry Rose zijn slechts enkele van de talloze artiesten die hun weg naar het festival hebben gevonden. De band Machiavel, die eerst geprogrammeerd was, wordt vervangen door Milann & Didier Laloy.

Het festival zal dit jaar echter niet gratis zijn. Voor 15 euro in voorverkoop krijgt de festivalganger een ticket waarmee hij of zij gedurende de tien dagen overal terechtkan. Wie een kaart tussen 14 en 23 augustus koopt, betaalt 20 euro. Het ticket geeft ook toegang tot verschillende musea, waaronder het BELvue museum en het Koninklijke Museum voor Schone Kunsten, op 21, 22 en 23 augustus.