De vakantie doet de passie bij Vlamingen hoger oplaaien. De Vlaming gaat op vakantie meer van bil dan thuis. Dat blijkt onlangs uit een online enquête van drogisterijketen Kruidvat. En op vakantie durft de Vlamingen ook wel nieuwe dingen proberen. Seks in het openbaar bijvoorbeeld. 8 locaties voor een zomerse stoeipartij.

In vakantiestemming valt voor veel mensen de angst om betrapt te worden bij een nummertje in het openbaar weg. De wet is nochtans duidelijk. Seks op openbare plaatsen en plaatsen die vanaf de openbare weg te zien zijn is verboden. Wie betrapt wordt, pleegt 'openbare zedenschennis' en kan in theorie vervolgd worden. In de praktijk kom je er meestal vanaf met een vermaning.

Vergeet in het heetst van de strijd niet dat veilig vrijen ook op vakantie een must is Zeker voor wie zich laat verleiden door een knappe ober of een mysterieuze inboorling.

8 locaties voor een zomerse stoeipartij. 

1. Het strand

 Wie heeft er nog niet gedroomd over een vrijpartij op het strand? Een zwoele avond onder een schitterende sterrenhemel doet bij veel mensen de hormonen op hol slaan. Zand durft echter nogal vaak de spelbreker te zijn bij strandseks. Zelfs met een handdoek of strandlaken kruipt zand overal en vooral waar het niet moet kruipen.

Wie overdag behoefte voelt om het beest met twee ruggen te imiteren, zoekt bij voorkeur de duinen of een totaal verlaten stukje strand op. Seks op naaktstranden wordt niet gedoogd. In vrijwel alle gevallen wordt de politie erbij gehaald.

 2. Het zwembad

Een zwembad of de zee zijn comfortabeler en veiliger alternatieven. Niet alleen ben je in het water een stuk lichter, het belangrijkste deel van de actie zal zich (normaal gezien) ook onder water afspelen.

 Mits enige oefening slaagt u er misschien zelfs in een nummertje te maken zonder dat iemand van de andere aanwezigen beseft wat er aan de hand is. Als de redder echter blijft fluiten of als u het gevoel heeft bekeken te worden, maakt u best een einde aan de stoeipartij.

 Opgelet: latexcondooms zijn niet bestand tegen water. Glijmiddel op siliconenbasis is wel waterproof. Besef ook dat water van een waterval stenen kan bevatten. Seks in modderig of vies water valt om hygiënische redenen af te raden.

 Wie wil kennismaken met standjes als de Glibberige Glijder, het Vlot van Verlangen, de Frivole Vloedgolf en de Stiekeme Schuiver kan terecht in de Cosmo Aqua Kama Sutra , een volledig waterproof boek. 

 3. De auto

 Minder openbaar en daardoor ook populairder dan het strand. Toch heeft ook de auto zijn beperkingen. Koppels die graag hun kennis van de Kamasutra etaleren, krijgen zonder twijfel af te rekenen met een beperkte bewegingsvrijheid.

 Een opgeruimde achterbank én neerklapbare zetels kunen soelaas bieden, net als de motorkap. Wie toch de achterbank opzoekt, zet de voorzetels best ook zover mogelijk vooruit. Wie beschikt over een bestelwagen of een pickup met laadbak kan uiteraard ten volle gebruik maken van de extra ruimte. Op Car Sex Positions  vindt u alvast een aantal tips.

 Seks achter het stuur is levensgevaarlijk. Stop onmiddellijk met rijden als de 'goesting' te groot wordt. Vermijd ook drukke plaatsen en zoek bij voorkeur een rustig plekje waar de stoeipartij ook buiten de auto kan verder gezet worden.

 Vergeet overigens ook niet de handrem op te zetten. En draai de vensters een beetje open. Dat voorkomt aangedampte ruiten.

4. De tuin

 In de meeste gevallen de veiligste manier voor een nummertje in blote lucht. Kort of lang gras maakt niet uit. Maar de geur van vers een vers afgereden grasveld kan wel een extra dimensie geven.

Let wel op voor een eventuele inkijk van de buren. Hard roepen of kreunen tijdens de seks kan de buren (of de buurt) uit hun slaap houden. Zorg ervoor dat je geen slapende honden wakker maakt. Als de volgende ochtend bij de bakker het gesprek opeens stilvalt wanneer jij binnenkomt, heeft één van de buren wellicht toch een glimp of kreun opgevangen.

Maak eventueel ook gebruik van het zwembad, de trampoline of de tuinsproeier. Na een zwoele zomerdag kan ook een zomerse plensbui een aangename biotoop zijn om de oudste choreografie ter wereld in de praktijk te brengen.

Wie geen tuin heeft, kan het dakterras uitproberen, maar ook daar is waakzaamheid voor de buren geboden. Seks op een dakterras betekent wel dubbel genieten: van elkaar én van de omgeving.

5. In de vrije natuur

Het taboedoorbrekende Eén-programma Van Vlees en Bloed heeft een draagvlak gecreeërd voor bospoepers. Dat zet de deur open voor een wip tussen het bronsgroen eikenhout, in een wei met fladderende vlinders of in een rustig park.

 Wie niet betrapt wil worden, zoekt bij voorkeur een rustig plekje, ver weg van fiets- en wandelpaadjes. Wie een graanveld opzoekt, kan meteen ook een graancirkel maken. Wees in de natuur wel alert voor koeienvlaaien en eekhoorns.

 Vermijd plaatsen als het grasperk voor het Koninlijk Paleis of de wei van Werchter. De kans dat u daar ongezien uw ding kan doen is vrijwel onbestaande. In het tweede geval riskeert uw stoeipartij bovendien ook op Youtube terecht te komen.

 6. Op straat

 Als de passie hoogt oplaait en je de huisleutel niet onmiddellijk terugvindt, moet een nummertje op straat redding brengen. Ergens in een donker steegje, verscholen tussen geparkeerde auto's of in het portaal zijn evidente locaties. In de meeste gevallen vindt één van beide partners toch de huissleutel en wordt de vrijpartij binnen verdergezet.

 Beperk straatseks gezien de niet geringe kans om betrapt te worden door voorbijgangers tot een vluggertje. Seks hoeft helemaal niet lang te duren om geslaagd te zijn.

 7. In de sauna

 Zonder twijfel de heetste seks die u ooit zal hebben. Ondanks het rookgordijn is seks in de sauna nochtans geen evidentie. Tenzij u zich een privé-sauna bevindt, zijn er weinig sauna's waar seks in de stoomcabines is toegestaan. En zelfs als het toegestaan is, vormt de drukkende warmte voor veel mensen een probleem.

 Seks na de sauna is uiteraard wel een optie. Maar ook dan valt het af te wachten hoe u reageert op de saunabeurt. Veel mensen hebben na de sauna geen zin meer in seks, voor anderen in wat geflirt in de sauna het ideale voorspel.

Als u toch aan seksen toekomt, denk dan ook aan diegenen die achter u komen en ruim de rotzooi die u eventeel achterlaat op.

8. Kleedhokjes en toiletten

Bij het zwembad, in een kledingwinkel of achteraan in het restaurant. Er is overal wel een kamertje net groot genoeg voor twee. Romantisch is het allerminst en de kans om betrapt te worden er is ook het grootst. Meestal de tweede fase van wat begon als geflirt in het zwembad of gefoefel onder de restauranttafel.

Nog minder comfortabel zijn de toiletten in treinen en vliegtuigen. Een nummertje op de trein kan relatief safe en anoniem, maar wie het in hogere sferen, riskeert wel dat het hele vliegtuig hem de rest van de reis nakijkt.

Maak uzelf al niet verdacht vooraleer u zich terugtrekt in het toilet. Zoek dus enkele minuten na uw partner het kleinste kamertje op. In sommige gevallen is het cabinepersoneel discreet zodra ze beseffen wat zich achter de toiletdeur afspeelt zolang uw gestoei de andere reizigers niet hindert. Als één van de stewardessen zich samen met u in het toilet bevindt, is discretie echter verzekerd.

Uiteraard mag u op het volgende familiefeest wel uitpakken met uw lidmaatschap van Mile-High-Club. Volgens een onderzoek van British Airways zou slechts 1 Belg op 100 daar lid van zijn. Zo'n 13 procent van de Belgen zou wel al geflirt hebben met andere passagiers.

 Tips over het wat en hoe van vliegtuigseks vindt u in de Airplane Sex Guide .

 

 

 

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig