Placebo op 6 december in het Sportpaleis
Foto: *
De Britse rockgroep Placebo komt op 6 december voor een concert naar het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop voor het concert start vrijdag.

Placebo draait ondertussen vijftien jaar mee, verkocht miljoenen platen en speelde op de grootste festivals. Hun jongste albums Sleeping with ghosts en Meds haalden niet het niveau van ouder werk als Without you I'm nothing, maar dankzij singles als 'The bitter end' en 'Song to say goodbye' bleef de aantrekkingskracht intact.

De Britse glamrockers namen een pause van 3 jaar en wisselden van drummer en van platenfirma. De groep blaakt echter van vertrouwen op het epische, haast euforische 'Battle for the sun', de nieuwe plaat die sinds een paar weken in de winkels ligt.

Begin juni speelde de groep een verbluffend concert in een uitverkocht Koninklijk Circus. Deze zomer passeert Placebo ook nog op Rock Werchter en Pukkelpop.

 

Ticketprijs: 39 euro - 35 euro - 30 euro (excl. reserveringskosten). De tickets kunnen vanaf vrijdag 19 juni om 8u gereserveerd worden via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 - www.proximusgoformusic.be  

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig