De leiding van de Antwerpse Bayer-vestiging gaat over in nieuwe handen. Dr. Uwe Arndt (50) volgt dr. René De Cleyn (63) op als gedelegeerd bestuurder, wanneer die laatste op 1 juni op pensioen gaat na een carrière van bijna 35 jaar bij Bayer. 
De Cleyn was naast topman in Antwerpen ook Senior Bayer Representative voor België/Luxemburg. In die functie wordt hij opgevolgd door dr. Markus Arnold (45) in de nieuw Benelux-organisatie. Hij startte zijn carrière bij Bayer in 1974. Nadat hij van 1990 tot 1991 in Leverkusen werkte, keerde De Cleyn naar Antwerpen terug om daar in 2002 gedelegeerd bestuurder te worden. In 2005 werd hij benoemd tot Senior Bayer Representative voor België/ Luxemburg en tot managing director van Bayer SA-NV in Diegem. Op het einde van datzelfde jaar werd hij tevens voorzitter van de chemiefederatie essenscia vlaanderen. De Cleyn is gehuwd en vader van twee kinderen.
 
De Duitser Arndt volgt hem op als nieuwe gedelegeerd bestuurder. Ook hij is gehuwd en vader van twee kinderen. Arndt werkt sinds 1986 voor Bayer en is sinds 2006 aan de slag in Antwerpen. Sinds 2007 leidde hij de productieafdeling voor polycarbonaat en vervolgens ook deze voor polyurethanen.
 
Arnold was al managing director van Bayer SA-NV. Hij startte zijn beroepsloopbaan in 1994 bij Bayer AG in Leverkusen en bekleedde verschillende functies in Duitsland en het buitenland. Sinds 2006 was hij verantwoordelijk voor de agentuur business van Bayer wereldwijd. Arnold is gehuwd en vader van drie kinderen.