Alain Deneef wordt vanaf 1 mei algemeen hoofdredacteur van de businessbladen van de Roulartagroep. Het gaat om Trends, Trends/Tendances, Cash, Moneytalk, Inside Beleggen en Bizz. An Goovaerts wordt de nieuwe hoofdredacteur van het zakenmagazine Trends. Dat maakt Roularta donderdag bekend in een persbericht.

Deneef (45) moet zorgen voor 'redactionele en operationale synergieën' tussen de redacties. Daarnaast blijft hij hoofdredacteur van Cash en Inside Beleggen en volgt hij Vincent Joye op als hoofdredacteur van Moneytalk.

Alain Deneef is licentiaat bestuurskunde en publiek management en zit sinds 2000 in de journalistiek. Eerst als webmaster van de site www.cash.be, later als journalist van Cash en analist van Inside Beleggen. Sinds 2006 is hij hoofdredacteur van Inside Beleggen en sinds 2007 van Cash. Hij is bekend als beursanalist bij Kanaal Z en auteur van diverse boeken.

An Goovaerts wordt de nieuwe hoofdredacteur van Trends. Zij volgt Guido Muelenaer op die sinds november 2007 hoofdredacteur van Trends was. Goovaerts (31) is licentiaat toegepaste economische wetenschappen en sinds 2001 verbonden aan Trends. Eerst als journaliste en van 2004 tot 2006 als redactiecoördinator. In januari 2006 werd ze adjunct-hoofdredacteur. Goovaerts is ook bekend als interviewster in het programma 'De Gast' op Kanaal Z.

De hoofdredactie van het Franstalig weekmagazine Trends/Tendances blijft in handen van Frederic Mahoux. Nathalie Van Ypersele is de hoofdredacteur van het maandblad Bizz.
Algemeen hoofdredacteur Alain Deneef en de drie hoofdredacteuren An Goovaerts, Frederic Mahoux en Nathalie Van Ypersele zullen 'de synergieën tussen de publicaties verhogen en een goede aansluiting zoeken met de websites Trends.be/Tendances.be/Cash.be en de vernieuwde businesszender Kanaal Z', zo luidt het persbericht nog.