Telenet nieuwe hoofdsponsor van KV Mechelen
KV Mechelen heeft vrijdag een overeenkomst ondertekend met Telenet, dat de komende drie seizoenen hoofdsponsor en tegelijk de voornaamste shirtsponsor van de neo-eersteklassser wordt.
"Met Telenet verwelkomen we een fantastische partner", zegt Marc Faes, commercieel directeur bij KV Mechelen. "Het is een dynamisch bedrijf dat perfect past bij onze club. Dat we bovendien buren zijn en allebei geelrode kleuren hebben, maakt het des te mooier. Met deze overeenkomst zetten we naast de grote stap naar eerste klasse ook een nieuwe stap in ons commerciële sprookje. KV Mechelen is sexy en dat bewijst de komst van Telenet nog maar eens", gaat Faes enthousiast verder.

"Voor ons is deze sponsoring een natuurlijke en logische stap", verklaart Jan de Grave van Telenet. "KV Mechelen is letterlijk onze buur, heeft dezelfde kleuren als ons bedrijf en is net zoals Telenet een echte challenger. Wij voelen ons pas goed als wij tegen grote, gerenommeerde namen het beste van onszelf kunnen geven. Die spirit zien wij ook bij KV Mechelen: de club heeft geïnvesteerd in talent met een winnaarsmentaliteit. We zijn ervan overtuigd dat KV Mechelen bij zijn terugkeer in eerste klasse voor het nodige spektakel zal zorgen."