Onthaalpersoneel Vlaams parlement krijgt modieus kostuum
De veertig onthaalmedewerkers van het Vlaams parlement krijgen bij de start van het nieuwe parlementaire jaar een nieuw en modieus uniform. De outfit is ontworpen door Tim Van Steenbergen, een dertigjarige Vlaamse modeontwerper die internationaal furore maakt.
De bodes van het Vlaams parlement waren aan een nieuw uniform toe. Vooral onder impuls van Veerle Heeren, secretaris van het Vlaams parlement, is gekozen voor een modern maar functioneel pak. Voor het ontwerp ging het Vlaams parlement op zoek naar jong Vlaams talent en uiteindelijk kwam het terecht bij Tim Van Steenbergen.

Deze dertigjarige ontwerper studeerde aan de Antwerpse Modeacademie en kleedt internationale sterren als Jennifer Lopez en Cameron Diaz. Van Steenbergen maakte nu een wintermodel, later volgt voor het onthaalpersoneel ook nog een zomermodel.

Bij het grijze uniform hoort ook een opvallende sjaal voor de vrouwen en een das voor de mannen. Die zullen misschien ook in een ander kleur gemaakt worden en te koop worden aangeboden in de shop van het Vlaams parlement.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in