Spiegel geeft kledingadvies
De tijd van onzeker zijn over de kleren die je koopt is definitief gedaan met de 'magic mirror'. Deze spiegel geeft je kledingadvies. Zo kan hij voorstellen doen van kledingcombinaties of zeggen dat een maatje meer of minder beter zou zijn.
Het apparaat kent de barcodes op de kaartjes van kledingstukken. Daarmee weet de spiegel wat wel en niet bij elkaar past. Welke bloes gaat bij die broek? De spiegel zal het je zeggen.

De Magic Mirror werkt met een touchsreen. Met een druk op de toets kan je kiezen tussen maten, kleuren en materialen van het kledingstuk dat je zou willen. Hij geeft ook aan welke andere stukken met jouw keuze te combineren zijn. Een verkoopster is met deze uitvinding overbodig, maar als je het toch nodig zou vinden, kan je via een knopje iemand roepen om te helpen.

De spiegel werd in Amerika ontwikkeld. Christopher Enright bedacht de techniek om met infrarode stralen beelden van een spiegel naar een gsm of emailadres te versturen. Zo hoeft je man nooit meer te vragen hoe lang het nog duurt tijdens het winkelen. Hij kan van in zijn luie zetel zeggen hoe de outfit je staat. Wie echt te lui is om kleren te passen, kan ze op zijn lichaam laten projecteren.