Germinal Beerschot zou wel eens zwaar gehavend uit de bekerwedstrijd tegen Anderlecht kunnen komen. De Argentijnse smaakmaker Hernan Losada kon na de wedstrijd niet meer op zijn voet staan en mogelijk zit er een barstje in.
Volgens de ploegdokter kan hij in het slechtste geval tot twee maanden onbeschikbaar zijn. Verder onderzoek moet duidelijk maken of er effectief sprake is van een scheurtje.

Het was al niet de beste avond voor Losada. Op een bizarre manier liep hij gisteren een gele kaart op, die hem sowieso een schorsing voor de terugmatch kost. De Argentijn werd door Ahmed Hassan gehaakt op het middenveld, waarop hij bij scheidsrechter De Bleeckere een gele kaart vroeg voor de Egyptenaar - die al geel had. De Bleeckere paste prompt het reglement toe (om een gele kaart vragen voor de tegenstander levert zelf geel op, red.) en gaf Losada geel. Hassan ging vrijuit.

Nog meer blessurenieuws voor Germinal Beerschot: King kon zijn knie niet meer plooien en is mogelijk enkele weken onbeschikbaar. Ook hij zal verder onderzocht worden. Bij Anderlecht kreeg Jelle Van Damme ook geel, hij mist eveneens de terugwedstrijd.