Miljonair zet financieel akkoord over echtscheiding online
Foto: internet
Een Britse gefortuneerde zakenman heeft op het internet de financiële details van zijn echtscheiding gepubliceerd. Hij wil daarmee de kletspraatjes waarin hij wordt afgeschilderd als gevoelloos en gierig.
De 47-jarige Gary Dean verklaarde op de speciaal voor zijn echtscheiding ontworpen website dat hij genoeg heeft van het geroddel. Hij verliet zijn vrouw en onthulde de details van hun schikking van 4,7 miljoen euro.

'Sinds een jaar ben ik het doel van leugens over mijn echtscheiding, vaak echt kwaadwillig', verklaarde hij op zijn website getiteld 'The Truth about: Helen Louise Dean vs Gary Dean'.

Dean gaf in detail aan dat hij zijn ex-vrouw 4,7 miljoen euro heeft toegezegd, plus een alimentatie van 18.900 euro per kind tot ze 17 jaar oud zijn. Hij neemt ook alle schoolkosten voor zijn rekening. Hij preciseerde dat ze ook 'al haar juwelen, diamanten en uurwerken, de Mercedes E500 en de coupé Audi 3.0 mag houden'.

'In zekere milieus word ik een hebzuchtige, gierige en gevoelloze smeerlap genoemd, die zijn vrouw en zijn kinderen heeft achtergelaten zonder een penny. Dat is gewoonweg niet waar', voegde Dean eraan toe.