Verkoop album Carla Bruni loopt als een trein
Foto: © Photo News
PARIJS - Het album van Carla Bruni-Sarkozy, 'Comme si de rien n’était', dat sinds 11 juli in de winkelrekken ligt, ging in Frankrijk al 14.100 keer over de toonbank. Het is momenteel het derde best verkochte album bij onze zuiderburen.
Naïve, het platenlabel van de zangeres en de echtgenote president Nicolas Sarkozy, meldde in een persbericht dat het album onmiddellijk op de derde plek in de lijst van beste verkochte cd’s is terecht gekomen.

De positie is bepaald door het aantal verkochte album in de week van zondag 6 tot en met zaterdag 12 juli. Het platenlabel zegt niet hoeveel exemplaren er van 'Comme si de rien n’était’ zijn verkocht, maar volgens cijfers die AFP kon inkjiken, zijn dat er 14.100 in twee dagen, 11 en 12 juli.

Het klassement van 'top albums' wordt elke week samengesteld door Ifop. Naïve zegt 'tevreden' te zijn met een derde plaats die 'overeenstemt met hun vooropgestelde doel.'

In de lijst van beste verkochte platen moet Carla Bruni 'Viva la vida' van de Britse groep Coldplay en 'Recollection' van de Franse zanger Français Laurent Voulzy laten voorgaan.