Eén op 20 Vlamingen naar Clouseau
BRUSSEL - Volgens berekeningen van de muziekband Clouseau zullen, na het laatste ,,Clouseau-vanbinnen'' concert op woensdag 12 januari, één op de twintig Vlamingen de vijfde concertreeks van de groep van de broertjes Wauters in het Sportpaleis hebben bezocht. In totaal zullen een kwart miljoen mensen de show gezien hebben.

Organisator PSE-Belgium koos voor de concertreeks ,,Clouseau-vanbinnen'' voor een klassieke opstelling van het grote podium aan één zijde van het Sportpaleis, waardoor de zaalcapaciteit aanzienlijk kleiner werd dan bij de concerten vorig jaar. Om het aantal van 242.500 bezoekers van vorig jaar te evenaren, waren zeventien concerten niet voldoende. Met de aankondiging van een achttiende show, komt de kaap van 250.000 bezoekers echter in zicht.

Omdat er na woensdag 12 januari geen data meer beschikbaar zijn op de Sportpaleiskalender, wordt deze show de laatste in de rij. En aangezien de vraag nog steeds erg groot is, wordt verwacht dat ook dit achttiende concert snel uitverkocht zal zijn.